Ebbe Werre Coaching
Persoonlijke groei & vinden en behouden van werk

Vergroot de effectiviteit van je medewerkers

Wil je je medewerkers in beweging zetten en de duurzame inzetbaarheid vergroten door het creëren van perspectief, maak dan gebruik van een coach. Coaching geeft inzicht in kwaliteiten, competenties en gedragsstijlen en vergroot persoonlijke effectiviteit. Door mij in te zetten maak je gebruik van de hiervoor benodigde expertise en uitgebreide ervaring.

Opdrachtgevers

Deze expertise heb ik de afgelopen 18 jaar opgebouwd door het begeleiden van eigen klanten en het verzorgen van trajecten voor loopbaanadviesbureau's. Als loopbaanprofessional heb ik regelmatig bij opdrachtgevers advies kunnen geven over een situatie met en een aanpak voor één of meerdere medewerkers. Ik heb medewerkers begeleid die werkzaam waren bij banken, in het bedrijfsleven en  bij non-profit organisaties als scholen en zorginstellingen.

Ik heb veel medewerkers gecoacht die:

  • een beeld willen vormen over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt op de korte en/of lange termijn
  • willen werken aan het verbeteren van inzicht op hun functioneren
  • door organisatiewijziging niet meer passen in de nieuwe functie en/of intern moeten solliciteren op hun eigen of een nieuwe functie
  • na arbeidsongeschiktheid moeten uitzien naar een nieuwe baan
  • van-werk-naar-werk trajecten doorliepen

Ervarend leren en empowerment

Mijn werkwijze is gebaseerd op de principes van ervarend leren en empowerment. De praktijkervaringen en persoonlijke leerdoelen van je medewerker staan centraal. Ik coach je medewerker naar persoonlijk leiderschap zodat hij/zij (weer) een bijdrage aan het succes van de organisatie kan leveren.

Wil je aan een van je medewerkers een coach- re-integratie- of outplacementtraject aanbieden, neem dan contact met mij op. Ik maak dan een offerte op basis van onze ontmoeting.

Referenties

Mijn opdrachtgever Focus Nederland zegt over mij:
"Ebbe is een prettige vrouw om mee samen te werken. Serieus, betrokken en professioneel. Naar kandidaten is ze zeer invoelend en begaan, maar tegelijkertijd ook resultaatgericht. Ze heeft een hoge kennis van de arbeidsmarkt en een groot netwerk wat ze ook goed inzet. Ze heeft visie op het vak en draagt dit plezierig uit." - Roger Oomen, Regio Directeur Focus Nederland

Ook kun je enkele referenties nalezen van personen die ik heb begeleid.