Ebbe Werre Coaching
Persoonlijke groei & vinden en behouden van werk

Re-integratie

Ben je langere tijd ziek geweest en wil je terugkeren op jouw eigen werkplek? Heeft je werkgever je re-integratie aangeboden met als doel je weer laten te laten functioneren? Of wil je re-integreren op de arbeidsmarkt waarbij je opnieuw op zoek gaat naar werk via een gespecialiseerde dienstverlener?

Als je je eigen mogelijkheden wil verkennen, wil werken aan je zelfvertrouwen en leren denken in mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als erkend lid van beroepsvereniging Noloc ben ik hierin gespecialiseerd.

Stap voor stap je doel bereiken

We gaan stap voor stap te werk. Eerst maken we een plan van aanpak voor je terugkeer naar werk. Vervolgens begeleid ik je bij alle stappen. We kijken even terug naar je werkverleden en verwoorden je ervaringen en kwaliteiten in een nieuw jasje. We werken samen aan perspectief en gaan praktisch te werk om jouw doel te bereiken. De weg naar solliciteren wordt zorgvuldig voorbereid en mogelijk maken we een tussenstap door een stage of werkervaringsplek in te zetten. Ook dan heb je bepaalde sollicitatie vaardigheden nodig. Het belangrijkste is dat er weer toekomstperspectief is en dat jij je op jouw unieke manier kan presenteren. Kortom: in een beschermde, beschutte omgeving kan weer iets nieuws ontkiemen.

Meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.