Ebbe Werre Coaching
Persoonlijke groei & vinden en behouden van werk

Aangenaam kennis maken

Ben je op zoek naar een coach of naar professionele ondersteuning op het gebied van loopbaanbegeleiding of re-integratie, en je neemt contact met me op, dan maak je kennis met een gastvrije, betrokken loopbaancoach. Uiteraard wil je voordat je een vrijblijvend en gratis intakegesprek aanvraagt, weten met wie je te maken krijgt. Aangenaam, ik ben Ebbe Werre! 

Na 15 jaar als HR-consultant en vertrouwenspersoon bij diverse bedrijven te hebben gewerkt, heb ik een post-HBO studie gevolgd om loopbaan- en mobiliteitsadviseur te worden. De reden voor deze richting is de fascinatie voor de levensloop en loopbaanpaden van mensen en mijn voorkeur voor het begeleiden van individuen. Het resultaat, na afronding van de opleiding: een belangrijke switch in mijn loopbaan.

Sinds 2006 werk ik voor particulieren en bedrijven, zowel direct als via het loopbaanadviesbureau Focus Nederland. Ik begeleid mensen die zich vrijwillig of aangewezen in een veranderproces bevinden dat impact kan hebben op hun loopbaan. Ik faciliteer dit proces graag.

Ik ga uit van de kracht, inspiratie en ervaring van de persoon zelf. Iedereen beschikt over het vermogen om een keuze te maken hoe om te gaan met een situatie en/of hoe een loopbaan te vervolgen. Ik ondersteun je bij het vinden van het pad als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik stel je in staat om op jouw eigen manier te groeien en een aanpak te kiezen die bij jou past.

Je maakt kennis met een gastvrije en betrokken coach waarbij empathisch vermogen, zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid sleutelwoorden zijn die op mij van toepassing zijn. Je kunt rekenen op een persoonlijk traject. Het gastvrije in mij vertaalt zich in de open aandacht en de hartelijke ontvangst. Daar hoort uiteraard lekkere koffie bij!

Kennis en kunde

Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen houd ik mijn kennis en kunde op peil door het volgen van uiteenlopende cursussen en workshops zoals onlangs:

  • Oplossingsgericht Coachen
  • Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional
  • Systemisch werken
  • Psychodrama
  • Mindfulness
  • Vertrouwenspersoon Ongewenstgedrag
  • Social Media zoals LinkedIn, Twitter en Pinterest
  • Basis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Onderbouwd advies

Ik ben erkend lid van beroepsvereniging Noloc en ook gecertificeerd Register Loopbaanprofessional bij het CMI (niveau B). Het is voor mij namelijk essentieel dat de personen die ik begeleid goed en onderbouwd advies krijgen. Door het lidmaatschap van beroepsvereniging Noloc blijf ik bij in mijn vakgebied. Lidmaatschap geeft bovendien een kwalificatie van mijn kwaliteit, inzet en kennis. 

Het CMI is de enige certificerende instelling die loopbaanadviseurs onafhankelijk toetst en zelf ook door een onafhankelijke instantie wordt getoetst. Het certificaat geeft aan dat er sprake is van kennis, kunde, kwaliteit en ervaring. Loopbaanadviseur is geen beschermd beroep. Om die reden heeft de branche zelf het initiatief genomen om een onafhankelijke gecertificeerde instelling in het leven te roepen: CMI. Een certificaat is drie jaar geldig; na die tijd moet de vakbekwaamheid worden hertoetst en herbevestigd.  

Bomen

De boom is voor mij de metafoor voor levenskracht, ontwikkeling, groei, stabiliteit en geborgenheid. Het is een symbool voor de verbondenheid tussen hemel en aarde. Je hoeft maar even na te denken en je ziet tal van parallellen met ons mensen. Dat inspireert mij; ook wij gedijen in een gunstig klimaat. Ook onze levensloop kent goede en minder goede perioden, Dat vormt ons maar belet ons niet in onze groei, in welke vorm, op welke manier en welke richting dan ook. Juist op de momenten van tweespalt kun je extra ondersteuning gebruiken. En daar help ik je graag bij.
© Beeld: Claudia Zanin

Neem je contact met me op? Ik kijk uit naar onze ontmoeting!