Ebbe Werre Coaching
Persoonlijke groei & vinden en behouden van werk

Outplacement

Ben jij degene die het veld moet ruimen? Indien je om welke reden dan ook boventallig wordt verklaard of ontslag krijgt, is de kans aanwezig dat je outplacement aangeboden krijgt. Je wordt dan op kosten van je werkgever door een gespecialiseerde coach begeleid. De bedoeling is dat je door intensieve begeleiding zo snel mogelijk nieuw werk vindt of een zelfstandige activiteit kunt opstarten. Ook een transitievergoeding kan worden benut voor begeleiding bij het vinden van werk.

Testen, oefeningen, 1 op 1 gesprekken

In het outplacementtraject wordt aan de hand van testen en oefeningen onderzocht wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We kijken daarbij samen naar je persoonskenmerken, kwaliteiten, jouw persoonlijke waarden en normen. De resultaten uit de testen bespreken we vervolgens in 1 op 1 gesprekken waarna je een arbeidsmarktprofiel in handen hebt.

Personal branding

Tegelijkertijd is het heel belangrijk dat je je leert profileren op de arbeidsmarkt. Je uitgewerkte Personal Brand is een belangrijk uitgangspunt. In het outplacementtraject besteden we veel aandacht aan een goed CV en het schrijven van een pakkende motivatie. We oefenen veelvuldig sollicitatie- en netwerkgesprekken zodat je jezelf perfect kunt presenteren tijdens deze gesprekken.

Social media

Ook is het van belang dat je je goed profileert op de niet meer weg te denken social media kanalen. Je krijgt hulp bij het opstellen van een goed Linkedin profiel en we kijken samen naar de mogelijkheden van andere social media.

Meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.